torsdag den 24. maj 2012

måske voksdug til salg....


Okay..... Faktisk var min aller første indskydelse, at voksdugen jeg skulle købe, skulle være denne.... Og den er nu bestilt.... Men jo mere jeg går og tænker, jo mere kommer jeg i tvivl..... Håber så meget min tvivl blir gjort til skamme...... Men nu må vi se.... Det lander imorgen, hvis jeg er heldig....

MEN MEN..... hvis nu denne skønne skønne dug slet ikke passer ind hjemme hos mig, er der så nogen af jer skønne blok folk, der kunne være interesseret i 2½ meter super smuk dug, enten til havebordet eller til indenfor????

Lad mig høre!!!!

5 kommentarer:

 1. uhh, det kender jeg... men jeg må altså alligevel lige smile lidt ;)

  SvarSlet
 2. Kære Louise - du er altså sød at følge... jeg må sige som Christina: Jeg kan ikke lade være at smile lidt ; )

  SvarSlet
 3. Ja det er sgu typisk mig sådan noget... Og det er jo ik ligefrem billigt det voksdug!!! Altså.... Håber godt nok den er fin her:-)!!!

  SvarSlet
 4. Hi hi, hvor er du sjov! Kender godt tvivlen, men ro på - den kommer i morgen, og så er det bare spændende. Måske er den bare den helt rigtige. Du plejer i hvert fald at have sans for det, må jeg sige.
  Men hvor var den lilla småblomstrede fra? Det var jeg nemlig sådan lidt småforelsket i ;-).
  Faktisk har jeg en på bordet fra Netto lige nu. Til 39 kr. Lyseblå med hvide prikker. Faktisk super fin, og så gør det ikke så meget, hvis den kun holder en måned eller to ;-).

  SvarSlet
 5. Ihh hvor er den da bare fin den dug, og den kunne sagtens passe ind hjemme ved mig :)

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...