torsdag den 24. maj 2012

voksdugskrise.....

Hjælp mig lige, jeg er simpelthen kørt så træt i de 2 voksduge vi har her hjemme, og jeg kan bare ikke finde ud af hvad jeg skal vælge... Svæver lidt rundt imellem et par forskellige.

Primært er det til spisebordet i køkken/alrum jeg gerne vil have fornyet lige nu.... Jeg har forelsket mig i disse her, hvilken skal det være????

Hvis i har andre forslag, så modtages de også med kyshånd :-)

(denne er her fra )


(Denne er her fra )

(Her er det den lilla helt til venstre med blomster, den er her fra )

HVAD SYS I??????


16 kommentarer:

 1. Nååårh, ligefrem en krise ;) den øverste er for nuttet, den midterste er dårlig kvalitet - jeg har haft den.. Den nederste er fiiiin :) synes jeg..

  SvarSlet
 2. Helt klart den nederste. Småmønstret er altså bedst synes jeg:-) Store blomster bliver jeg i hvert fald altid for hurtigt træt af at se på.

  SvarSlet
 3. Ejjj okay, krise er det måske ikke:-) men jeg er ret træt af den vi har... Faktisk hælder jeg også selv pt mest til den nederste... Men uha, den er os lidt dyr da:-) :-)

  Tak for jeres input, den fører pt :-) :-)

  SvarSlet
 4. Jeg har også kigget længe efter den helt rigtige voksdug, dog til terassebordet, da vi først får køkken og spisebord om et par mdr. -jeg har næsten besluttet mig for selv samme fra Butik NØ (nr 2). Men hvis den er træls som Christina skriver, vil jeg kigge videre igen...

  Så følger lige med her :)
  Smil fra Pia

  SvarSlet
 5. Synes det sidste billede ( det lilla med små blomster) det er rigtig sommer agtigt - det er flot :)

  SvarSlet
 6. Hvad med noget Susanne Schjerning-design, så det ikke bliver for pussenusset "Cath Kidston"-agtigt? ;-) F.eks. Happy Horses Orange eller endnu bedre; hvad med Deer in the Woods Lavendel - dén ville passe super til Jeres nye farver og mere hvide/lyse look ;-) http://www.rikkitikkishop.dk/deer_in_the_woods__lavendel___antiskrid___270cm-p-7586.html

  Rikki Tikki Shop har tilbud på flere af de forskellige designs ligenu... :-)

  I stedet for at lade dugen hænge som en almindelig dug, kan man også tape den helt fast til undersiden af bordpladen med malertape - så den sidder helt flot til. Dét kan gøres på 3-4 min., og ser superfedt ud, da Schjernings akrylbelagte bomuldsduge ikke skinner og er glatte ligesom voksduge (har dog stadig egenskaberne ifht. bare at kunne tørres af, og væske ikke går igennem), så det så lige pludselig ikke ligner et bord med en dug, men et bord med en sej bordplade :-)

  Se f.eks. mit indlæg om Susanne Schjerning-dug tapet på bordet her: http://connersnest.blogspot.com/2012/02/og-deer-in-woods-pa-bordet-stolene-i-it.html

  Hej fra mig,
  Maja

  Conner's Nest...♥
  http://connersnest.blogspot.com

  SvarSlet
 7. Jeg sys de er pæne allesammen!

  Ellers kan jeg godt lide dem fra Stof og stil med prikker/bomber på, dem har jeg i div. grundfarver på forsk. borde (også som Maja foreslår herover, hæftet fast under bordkanten).

  SvarSlet
 8. Den første eller den sidste :)
  Nok mest den sidste..

  SvarSlet
 9. Jeg har købt Au Maisons stjernevoksdug hos Malika & Rosa... Og den er jeg helt vild med.
  Men ellers holder jeg på den første du viser ;o)

  SvarSlet
 10. tak for alle jeres input... jeg læser dem hver og en... hælder stadig mest selv til den sidste... men nu ser vi :-)

  SvarSlet
 11. Jeg er helt klart mest til den nederste. Den er virkelig skøn :-)!

  SvarSlet
 12. Den sidste hvis det skal være en af de tre. Men ellers er jeg også til Susanne Schernings duge. Det er kvalitet hele vejen igennem og farverne vil være perfekte til dit hjem :0)

  SvarSlet
 13. klart den lillamed blomster du viser til sidst den er sååå fin..:)

  SvarSlet
 14. jeg benytter desuden lejligheden her til at fortælle dig at jeg eeelsker din blog og følger den dagligtm den er meget inspirerende i min egen indrening..:) jeg aner ikke hvordan jeg bliver fast læser, men kunne finde ud af at skrive her..;)

  SvarSlet
 15. Helt klart den blå i midten, og den er altså super i kvaliteten, har dem selv i årevis, uden de mister hverken farve eller går i stykker på anden vis ;-)

  SvarSlet
 16. Klart nr. 1 :)
  Hvis jeg må bestemme *griner*
  kh Libbie

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...