torsdag den 16. august 2012

De smukkeste tæpper er landet.....


De smukkeste smukke vattæpper er landet i vores stue..... De kunne vidst ikke rigtig passe bedre ind.... Nogen vil måske mene, at tingene passer lidt for godt sammen efterhånden, jeg selv kan godt få det lige sådan.... Men hver gang jeg forsøger at bevæge lidt skævhed ind, så fungerer det bare ikke rigtig... Jeg må nok bare erkende, jeg ER til farvematch!!!!

Men disse vattæpper er Tamra og Mettes helt fantastiske ide.... De har mixet Mettes lækre dynebetræksamling med Tamras dygtige syevner, og voilla smukke retrovattæpper er kommet til. Jeg er helt vild med ideen, og har også erhvervet mig to af dem.

Det smukke lilla øverst i kurven og det smukke orange nederst i sofaen er mine erhvervelser....

De er perfekte, ikke tunge som gamle vattæpper, men stadig med patina, duft af retro og med de smukkeste retrofarver.....

Nu tror jeg så heller ikke lige jeg behøver flere tæpper lige de næste par måneder.... Tror jeg....

Hvis I er lige så vilde med de her tæpper som mig, så tjek med enten Mette eller Tamra, måske får de lige netop dit farveønske på lager snarest.....


Det her billede er lånt af Tamra og viser deres første stak af smukke vattæpper.... Fantastisk ide altså....

11 kommentarer:

 1. Vidunderligt Louise! Det ser skønt skønt ud og jeg tænker at det hele hænger skide godt sammen hos dig.
  kh Libbie

  SvarSlet
 2. Libbie - tak det var sødt sagt :-) :-) Hvornår er det i holder blogtræf hos jer???

  SvarSlet
 3. Jeg tænkte sgu nok det var dig, der havde nuppet det lilla. Det var jo solgt nærmest med set samme. Men det er nu godt nok, for det passer perfekt hjemme hos Jer. Og ja det er en super god idé de to har slået sig sammen om. Virkelig. Tillykke med de to lækre tæpper;-)
  Kate

  SvarSlet
 4. Yes jeg gættede rigtigt ;D Så inde hos inten Mette eller Tamra at du skrev at du var glad for at nogle af dem snart flyttede ind til dig - så gættede jeg straks på det lilla og det orange, samt det blå - lidt sjovt :)

  Og som Libbie siger - så synes jeg altså også bare det ser brand godt ud hjemme hos jer - jeg er altså også klart til farvematch - det andet roder for meget ;) ville elske at have jeres sofa hjemme i vores stue - altså vel og mærke med tæpper og puderne på også ;)

  Kh Karina

  SvarSlet
 5. Lovely fabrics, great colours! Ada :)

  SvarSlet
 6. nå så det var dig der snuppede det lilla, hi hi!! Jeg fik mig heldigvis et andet :D De er SÅ fine!

  SvarSlet
 7. Der er så flot hjemme hos jer :)

  SvarSlet
 8. Heldige dig Louise :) dine tæpper er virkelig smukke. Go smag altså :)

  Hilsner fra Lisa

  SvarSlet
 9. Your living room, your sofa look sooo comfortably and cosily! The fabrics are really nice! Regards, Jolana

  SvarSlet
 10. Flotte tæpper, men jeg bliver nødt til at spørge, den kurv de ligger i på det øverste billede. Hvor kan man få fat i en sådan en?

  Mvh
  Camilla

  SvarSlet
 11. hi hi.... ja det var så mig der var så heldig at nuppe det lilla, jeg er dybt dybt forelsket i det :-) Men jeg synes også de andre var helt vildt smukke, havde jeg råd havde jeg nappet mange flere.....

  Og tak for de søde ord, jeg er nok ikke den eneste der også er til match......

  Camilla, kurven er købt hos en gårdbutik et stykke fra hvor jeg bor, man kan være heldig at finde dem på loppemarkeder stadig, ellers på divers netbutikker med gamle ting.

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...