mandag den 13. august 2012

Fed mobil.....


Jeg er også blandt de heldige der har fået lov at teste denne super fede mobil fra Sony, og nu har vi endelig modtaget den.

Farven i sig selv er super cool, så nu skal der eksperimenteres med hvad den duer til....

Idag har jeg kastet den med Merle i bad, den skulle kunne holde til både sand og vand og masser af leg, og med min skønne store drenge/pige, der får den altså sit arbejde for.

Det var lidt med bankende hjerte jeg udleverede den til hende i badet, for tænk nu hvis... det ville være så ærgeligt.... Men nej, mobil kørte bare der ud af, pigen legede med et par spil undervejs, og den tog ingen skade overhovedet.

Vi er rigtig glade for den, er sikker på den skal blive et kæmpe hit her i huset....

Personligt er jeg mest til Iphone, og det blir svært at overbevise mig anderledes, men netop denne telefon slår på at være barnets første mobil, og her er det også sådan det bliver.

Merle er muligvis lidt lille til den slags, men når nu muligheden bød sig, så synes vi altså ikke vi kunne sige nej. I børnehaven bliver der også leget med Ipad hver dag, så helt ærlig, vi er da bare med "på moden".

Skulle i være andre der også har lyst til at læse mere om denne skønne telefon, så kan det gøres på Sonys hjemmeside & på Sonys Facebook .



dette indlæg er sponcoreret, men meningen er helt min egen

3 kommentarer:

  1. Det var da lige godt grov!!

    Den er skisme smart....hvad koster sådan en "fætter"????

    SvarSlet
  2. Hvor skøn- men indrømmet, at mit hjerte også banker for æblet! ;)

    Sommerhilsner
    Christina

    SvarSlet
  3. I love Sony, og hvilken herlig farve :-)

    SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...