torsdag den 20. september 2012

Den helt rigtige stol....
Som lovet kommer her et par billeder af den anden stol,jeg fik hentet hjem, og det er den helt rigtige.... Sådan føles det i hvert fald.... Det skal siges min veninde og jeg, vi sad nok i 25 forskellige stole før vi besluttede os, men vi blev ved med at vende tilbage til denne, og heldigvis for os, så var der præcis 2 af den her stol.....

Betrækket er ikke så kønt, så det har jeg pakket ind.... Men det er knap så besværligt at skifte som på den anden, og det vil derfor ske indenfor en realistisk tid....

Jeg er vild med den her stol, fordi jeg synes den passer rigtig godt til stuen, fordi man sidder smadder godt i den, men mest fordi den minder om min mormor og morfar.... Jeg har før nævnt dem i forbindelse med vores nye "kolonihave", men også deres hjem bærer præg af mange smukke ting.

Min morfar der desværre ikke er blandt os mere, havde et helt specielt syn på smukt træ, det har jeg endelig også fået øje på.... Min morfar var møbelsnedker, så han forstod sig virkelig på godt håndværk, han satte pris på det og værnede om det.... Det er derfor også en dejlig fornemmelse for mig, at noget af det smukke træ også har fundet vej til vores hjem, og jeg føler en lille smule af min mormor og morfar også i hjemmet nu.....

8 kommentarer:

 1. Den ser også bare så fin ud! Dejligt med minder :)

  SvarSlet
 2. Oooh, I remember the fabric of the pillow from my own childhood! We had bedclothes like this. :)
  And the chair is just georgeous! It looks sooo cozy.
  Have a nice day!
  Antje

  SvarSlet
 3. Jeg kan fint forstå dig, stolen er rigtig fin. Det er din kurv med vattæpper nu også, jeg har længe beundret den, så nu bliver jeg altså nød til at høre hvor det var du fandt den henne? For sådan en står altså på min juleønskeseddel i år:)

  SvarSlet
 4. Jeg tror den stol er fuldstændig magen til en jeg købte i weekenden :-) Lidt sjovt :-) Den er superfin :-) også her er puderne topgrimme, så der skal klart syes nye, snart :-)

  SvarSlet
 5. Hvor er den fin, har en magen til- som desværre er malet sort- det har jeg fortrudt en del gange de sidste år :o( Lækkert tæppe i øvrigt ;o)

  SvarSlet
 6. Så koselig stol og koselig stue.
  Du har så nydelige farger og stil, love it!!
  Teppene, putene og alt :O)
  God weekend til deg!
  Nina

  SvarSlet
 7. Rikke - Ja det føles bare så rigtigt med den stol... underligt man kan ha det sådan med et møbel :-)

  Antje - Oh my, du you have this wonderfull fabric, lucky lucky you...

  Vera - Jeg har købt den hos en dame som har oceaner at ting i sin gård, hun står bla altid på Brørup marked og vorbasse og vidst også bagagerumsmarkeder ..... Du kan sende mig en mail, så kan jeg give dig hendes nr. Måske hun har flere

  Theres - Ja de hynder er altså ikke så pæne... det blir rart når de en gang bliver skiftet... men lige nu lever jeg ok med den som den er, for man sidder altså rigtig godt.

  Dorte - Ej ja, det var da faktisk super ærgeligt... Men de koster jo heldigvis ikke alverden, måske du skulle købe en ny i træfarver :-)

  Blogmoster - Ja det synes vi også

  Nina - Tusind tak for dine søde ord, dem blev jeg glad for. Også go weekend til dig

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...