søndag den 14. oktober 2012

Merle 4 år.....






 











 

 
Sikke en weekend, det kommer altid bag på mig hvor hurtigt sådan et år det går :-) :-) I det hele taget hvor hurtigt 4 år er gået. Jeg huske stadig hvert minut af dagen hvor Merle kom til verden.... Og nu er det 4 år siden.

Jeg huske særligt nogle af mine første ord til jordmoderen. "Det SKAL bare være idag" sagde jeg, for min kære mand har fødselsdag dagen efter, og vi ville bare SÅ gerne at det ikke blev på samme dag.

Og heldigvis var jeg ganske go, og Merle kom ud kl. 16.34 dagen før.

I fredags blev hun fejret, først med fødselsdagssang og morgenbord, så i børnehaven og hjem igen til gæster, flæskesteg og mange flere pakker.

Specielt var jeg spændt på hvordan pigerne ville modtage Molly og Viola. Og jeg må sige, Molly er modtaget på skønneste vis, i de rolige stunder sidder Merle og fordyber sig lidt med hende, og til puttetid er hun den første hun griber, og putter sig med hende. Jeg håber og glædes ved, at hun har kastet sin kærlighed på hende. Neel har ikke helt taget Viola til sig endnu, men jeg håber det kommer med tiden.

Af ret succefulde gaver, kan nævnes 2 marsvin med batterier, hold da op, de har drønet rundt imellem benene på os siden fredag morgen, de er virkelig sjove, og pigerne elsker dem.... Men det er kun en periode, jeg tror på dukkerne vil være mere vedvarende, og forhåbentlig følge dem i mange år.

Det mærkes også hvor meget Merle nyder sådan en dag nu, det er en helt anden følelse at fejre fødselsdag for en som virkelig sætter pris på dagen, nyder hvert sekund og bare elsker følelsen af at være i centrum. Hun var bare så sød og go hele dagen.

Lørdag nappede vi så endnu en fødselslar. Dog i knap så overvælende stil. Det blev til boller og kage om eftermiddagen, og dejlig hjemmehygge om aftenen.... Idag skal vi vidst bare være.....

17 kommentarer:

  1. Tillykke med din store pige. Det ser ud til at det var en rigtig dejlig dag.

    SvarSlet
  2. Stort tillykke. Sikke dejlige billeder fra fejringen. Godt hun blev glad for dukken. Den er rigtig fin.
    Knus fra Kate

    SvarSlet
  3. Tillykke med Merle. Det er nogle søde og livsglade tøser, du har. Nyd dem, lige pludselig er de teenagere, med alt hvad det indebærer :0)

    SvarSlet
  4. Gratulerer med vel overståtte bursdager. For noen flotte dukker de har fått. Regner med at de kommer de å få mye glede av. Ønsker deg og din famile en fin søndag:)

    SvarSlet
  5. Tillykke med din datters fødselsdag, ja tiden går og vi bliver ældre - men som jeg plejer at sige, bar vi har det godt.
    Et tillykke til manden også, ham må man jo ikke glemme.

    God søndag.

    Mona.

    SvarSlet
  6. Sikke nogle gode billeder!!

    Ser ud til i alle har haft en dejlig weekend :)

    SvarSlet
  7. Sikke en fest - tillykke med både den lille og den store :)
    KH Tine

    SvarSlet
  8. Sikke nogle dejligt varme og hyggelige billeder - ser ud til at I har haft en par skønne dage!
    Stort tillykke til både din datter og din mand:o)

    SvarSlet
  9. Sikke nogle dejlige billeder - ser ud til I har haft en skøn skøn weekend! Søde børn, dejlig mad og alt hvad sig høre.
    Tillykke med dem begge!

    SvarSlet
  10. Du er sød, Louise!
    Hvor er det dejligt at I har haft nogle skønne dage. Endnu engang tillykke med begge dine fødselarer!

    Knus.

    SvarSlet
  11. Wauw what a birthday! Like we say here: hiep, hiep, hoera!

    SvarSlet
  12. Igen tillykke med lille musen, sikke skønne og stemningsfulde billeder:) kan godt forstå I vil have hendes fødselsdag for sig selv:) skønne billeder:)

    SvarSlet
  13. Tillykke med din efterhånden store pige:-) Min bliver også fire om ikke så længe (i slutningen af november) og ja - tiden løber bare af sted. Dejligt, at hun tog godt imod Lisbeths fine dukke, og mon ikke også Neel finder interesse i sin, når hun bliver lidt større?

    Kh
    Anna

    SvarSlet
  14. Dejlige fødselsdagsbilleder :)

    SvarSlet
  15. Tak for alle jeres søde tillykke hilsener til Merle og Jesper, og for jeres søde ord om billederne.

    Vi havde bare en rigtig dejlig weekend.

    SvarSlet
  16. STORT TILLYKKE med dem begge :)
    Det ser ud til at have været et par skønne fejringer..

    SvarSlet
  17. happy 4 years ! what a funny and happy party.

    SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...