mandag den 1. oktober 2012

Plakatvalg.....
Der er lidt stille på bloggen fortiden, men det er altså ikke fordi der ikke sker noget her hjemme, der sker nok lidt for meget, og når jeg så har tid til bloggen, ja så proriteres bøgerne for tiden. Jeg sluger Camilla Läckbergs bøger, og er på nuværende tidspunkt igang med den sidste....

Vi har også lavet noget smart i køkkenet, men jeg vil først vise frem når det er helt på plads :-)

Nu til det som indlægget egentlig handler om, jeg har brug for hjælp..... Jeg har fået en tom væg i køkkenet, og har haft kig på plakater mange gange.... Beslutningen kan jeg simpelthen ikke få taget, så nu spørger jeg til råds her i blogland....

Det er en væg i køkken/alrum, og det til den ende hvor vi spiser, væggen støder op mod den lysrød/orange tapet væg.... Det må gerne haves i tankerne.

Jeg er helt vild med de her 3, eneste minus er, at den nederste har et lidt større mål end jeg synes der er plads til, samt jeg ikke har en ramme til den. Jeg har en stål ramme som kan passe på de to andre. Jeg synes de er nødt til at komme i en let ramme, ellers vil det virke lidt for tungt på den smalle væg.

Men lad mig høre, hvad synes blogland, hvilken plakat skal hjem til mig og bo???

22 kommentarer:

 1. Fine plakater. Jeg kan bedst lide den miderste. Den er klassisk. Tror også godt at den vil passe godt til den lyserøde og den orange. Det er som om der er et skær af lyserødt i billedet og orange synes jeg passer fint sammen med den grønne.
  Jeg har været rundt på din dejlige blog og kigge. Jeg kan se at du har et par gryder fra Cathrineholm. Hvis det skulle have din interesse, så har jeg lige startet en give away med en ting fra Cathrineholm.
  God dag til dig.
  Klem Lonni

  SvarSlet
 2. Jeg et ret pjattet med den første men davre- gryn vil helt sikkert klæde dit hjem

  SvarSlet
 3. Jeg har altid haft og vil altid have en forkærlighed for lige præcis Davre-gryn. Minder om nogle rigtig dejlige ferier hos min mormor og bedstefar.

  Men er også ret vild med teksten på nr. 3. Vil du blive helt tilfreds med resultatet, hvis den har omtalte størrelse?

  Nr. 1

  Glæder mig tæt at se billedet :)

  SvarSlet
 4. Uh ja - jeg synes jo den med Davregryn er så smuk og fin!!

  SvarSlet
 5. Jeg synes den øverste var virkelig flott. Skjønner godt du liker de bøkene. Jeg har lest alle. D

  SvarSlet
 6. Helt sikkert davrepigerne

  SvarSlet
 7. Jeg er også helt sikkert mest til Davre plakaten. :)

  SvarSlet
 8. Fine plakater! Kan bedst lide plakat 1 :)

  SvarSlet
 9. tak for alle jeres søde meninger.... jeg kan se davrepigerne fører en smule... Jo mere jeg kigger på dem, så tror jeg dog af FDB vinder....

  Glæder mig til at få den op og hænge....

  SvarSlet
 10. Jeg har selv planer om at købe den første, lidt fordi jeg har stolen, og jeg syntes plakaten ville være fin på væggen ved siden af stolen. Men jeg tror til køkkenet ville jeg vælge Davre pigerne.

  SvarSlet
 11. Hvor køber du forresten plakatten henne? Nu overvejer jeg da også lidt fdb. Farverne ser også ud til at være flotte i den!

  SvarSlet
 12. Hvor køber du forresten plakatten henne? Nu overvejer jeg da også lidt fdb. Farverne ser også ud til at være flotte i den!

  SvarSlet
 13. Klart Davre-Gryn-plakaten, hvis jeg skal sige det ;-) Jeg elsker den plakat - også for den letgenkendelige motiv, og så synes jeg, farverne vil gå flot i spil med den lyserøde/orange væg, som du nævner :-)

  Maja

  Conner✩s Nest...♥

  SvarSlet
 14. Just loving your blog today!! Your kitchen in the last post is adorable! Happy October to you.

  SvarSlet
 15. 1 1 1 1 1 1 1!!!!!! så fint!!!! :-)

  SvarSlet
 16. Uh, det er svært. Jeg har selv Davrepigerne hængende i mit alrum, så den elsker jeg selvfølgelig. Men de to andre er også skønne og måske knapt så brugte.

  SvarSlet
 17. åh det er svært.. jeg er helt vild med den førse, men der er også noget over den med davregryn... hmm..

  SvarSlet
 18. Igen, tak for jeres fine meninger, jeg bestilte igår aftes, så beslutningen er taget, nu glæder jeg mig bare til at få den op og hænge :-)

  Anne Sofie - det er på plakatforretningen.dk jeg køber :-)

  SvarSlet
 19. Kære Louise

  Vil bare sige at jeg nyder at følge din fine og hyggelige blog! Elsker farverne og hyggen, som også fylder meget hjemme hos os! Jeg er ret ny i blogland, og har lige forsøgt at melde mig som fast læser, men ved ikke helt om det virker. Er meget fristet af selv at oprette en blog, men ved ikke om tiden er til det... Nu må vi se:0)

  I øvrigt har vi selv velbekommen posteren, men synes også den første er rigtig fin:0)

  Tak for 'dig' og din blog:0)

  Mange hilsner
  Louise

  SvarSlet
 20. Hej Louise

  Tak for de søde ord og velkommen til, dejligt at høre fra sine læsere :-) Og velkommen i blogland generelt, her er skønt og meget inspirerende.

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...