onsdag den 3. oktober 2012

Vis mig din vindueskarm....
Mens jeg venter på postdanmark, som forøvrigt overhovedet IKKE lever op til sin dag til dag levering.... Så fik jeg lyst til at deltage i Dortes fine ide.

Dorte har nemlig opfordret os til at vise vindueskarme frem her i blogland, og den ide er rigtig god. Det er faktisk en af de steder hvor der går lang tid imellem jeg flytter rundt, for jeg synes det er vildt svært... Og når jeg endelig finder en god placering, så rykker jeg helst ikke væk fra det...

Men på Dortes facebook kan man altså uploade sine billeder, og være med i en lille konkurrence.... Og nu har jeg tænkt mig at deltage.... Skal bare lige finde ud af hvilket af billederne jeg vælger :-)

5 kommentarer:

 1. Pt. er min vindueskarm tom. Har kun karm i stuen og den er vel ca. 80 cm svarende til min 1årige søns MEGET nysgerrige fingre :)

  SvarSlet
 2. Fine vinduer Louise. Skønne farver som altid :)
  Jeg vil også gerne deltage, men det er mørket om morgenen når jeg tager hjemmefra og igen når jeg ankommer :(
  Må se i weekenden :)
  kh Libbie

  SvarSlet
 3. Fine billeder... Dit første billede er fuldstændigt identisk med min vindueskarm, bortset fra at min AB vase har det lyseblå mønster i lilla..

  SvarSlet
 4. Pia- mine piger kan også godt nå her, men de har lært at lade det stå:-)

  Libbie- ja det blir noget tidligt mørkt efterhånden, jeg synes det er hyggeligt:-)

  Rakel- jeg kan godt huske du havde det sådan en gang, mine har stået ret meget sådan siden, hyggeligt du også har det igen, det betyder nok det er en de "opstillinger" der holder:-)

  SvarSlet
 5. God ide!

  Bare jeg finder tid til også at være med...

  Skønne vindueskarme du viser frem.

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...