torsdag den 8. november 2012

Ny Header på bloggen.... 
Jeg har fået ny header på bloggen, jeg gætter på i allerede har opdaget det, jeg har bare ikke haft til til at lave indlæg om det før nu.
 
Der har lige været et blogtræf forbi der har taget en del af min tid, og så har jeg også lige noget jobsøgning der skal foretages.... Det er et arbejde i sig selv at være ledig....
 
Nå, men tilbage til headeren. Det er Anne Sofie der har lavet den for mig, og jeg er virkelig godt tilfreds. Jeg har fortalt hende hvor jeg gerne ville hen af, både stilmæssigt, skriftmæssigt og farvemæssigt, og allerede i 2. forsøg ramte hun fuldstændig plet. Jeg var meget imponeret faktisk....
 
Jeg har fået 3 forskellige valgmuligheder, og i disse dage prøver jeg dem af en efter en. Jeg er simpelthen helt vild med dem alle 3.... Jeg tænker lidt, at den med den grønne blomst passer bedst til efteråret, og derfor den sidder der først, den blå blomst er mere forår/sommeragtig. Anne Sofie har også lavet favicon til mig i både den blå og den grønne, den har jeg også skiftet, men det tager jo lige nogle dage før det bliver registreret.
 
Skulle i andre have lyst til at få lavet Header af Anne Sofie, så kan jeg kun anbefale det, det er hun altså ret go' til :-) I finder linket lige HER .
 
Synes I ikke de er flotte??

6 kommentarer:

 1. Den er bare fin din nye header :) Må give dig ret i at der er meget arbejde i at være ledig og 'konkurrencen' er benhård - håber du snart får bid :)

  SvarSlet
 2. Den er da fin- og passer godt til udtrykket på din skønne blog! ;)

  SvarSlet
 3. Det ser rigtig godt ud!
  Jeg synes også min blog trænger til en lille 'ansigtsløftning', så tak for linket til AnneSofies fine blog :).
  Kh maj

  SvarSlet
 4. Ser super ud med noget enkelt - kan bedst led nr 1 som du også har på lige nu :-)

  SvarSlet
 5. Hej

  Jeg synes den er lidt kedelig var mere til den stil din gamle havde. Men det er jo bare min mening ;). Skøn blog i øvrigt som jeg nyder at følge.

  Kh. Marianne

  SvarSlet
 6. Jeg syntes din gamle var perfekt og passede til dig (sådan som jeg forstiller mig, dig gennem skærmen) ;o)
  Måske jeg bare skal vænne mig til nye tiltag ;o)

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...