mandag den 5. november 2012

En meget lækker goodiebag....


Som jeg nævnte igår, havde Julie og jeg arbejdet en del på en overraskelse til pigerne. Vi havde nævnt for dem, at der var en overraskelse til dem, men ikke hvad det var.....

Da Julie og jeg gik i kælderen for at hente, der gættede en af pigerne at det måtte være tapetæsker kreeret af Jesper.... Ret sjovt tænkt synes jeg, men jeg tror dog de blev en smule mere lykkelige for denne smukke smukke goodiebag.

Her er hvad de indeholdt.


En fin pose indholdene lækre trævarer, julepynt og sylteglas. Alle tingene er fra Bloomingville og er sponcoreret igennem Nordhjem .


Sødeste små bordfolk fra Lucie Kaas , de er allerede taget i brug, og flere står på ønskesedlen til jul. Det fine grå greb er fra Anne Black og er sponcoreret af Decorate .


En fin pose fik vi også fra TING, i posen var en fin frugtpose som er designet af Susan Liebe og Musahar . Der er en rigtig fin historie omkring posen, jeg anbefaler man læser mere HER . I posen fra TING var også en plexi stage fra House Doctor .

En lækker tapet pakke og smukke postkort var også sponcoreret af Retro Villa .

Maya Bille Havde også sponcoreret smukke plexi julepynt.

Og Søstrene Grene havde sponcoreret fint masking tape.


Fra Medusa fik vi de sødeste nisser, en forskellig til hver, og en sød julekugle. Den smukke pose som alle tingene var i, den var også fra Medusa.

Louise Kragh havde sponcoreret de smukkeste armbånd, alle fik et af disse lækre læderarmbånd.

Fra Anne Langhøj fik vi en sjov og finurlig stage, der var blandede pastelgul og pastelblå til pigerne, Anne Langhøj flytter også snart i nye lokaler i Århus, mere om det lidt senere.

 


Fra Anne Black var der også blandede smykker til alle pigerne, der var enten øreringe, armbånd eller halskæde i pigernes poser.


Fra Kähler var den smukkeste kammerstage ILLUMINA til alle pigerne.


Fra Boxdeluxe var der fine bogstav stickers, søde postkort og en fin netpose til alle pigerne.


Og vores allesammens yndlingsblad Boligliv leverede også 2 stk. lækre blade til hver.

Det var et stort arbejde for Julie og jeg, at arrangere dette blogtræf, men synet af pigernes glæde, da vi overleverede denne gave, det var i sandhed det hele værd. De blev simpelthen så glade og overraskede og fuldstændig stumme.... I hvert fald for en stund..... Vi har fået tilbagemeldinger her flere dage efter, at de bare stadig er helt vildt overvældede og meget glade, og slet ikke forstår alle de fine ting de har fået.

Vi takker sponcorene endnu en gang, for det fine samarbejde de har lavet med os, vi er meget meget glade for at de ville være med.

Skulle andre være blevet forelsket i de ting jeg har vidst, så findes der link under hvert af billederne.

14 kommentarer:

 1. Godt gået piger. Det gode stemning og glæden emmer ud af alle billederne, fra jer der var med.

  Fedt at se dig være kreativ Louise. Du har det jo i dag på en eller anden måde. :-)

  SvarSlet
 2. Tusind tak for sidst. Det var så hyggeligt.
  Her er alle tingene pakket ud og har fået en plads i deres nye hjem.
  Kh. Malene

  SvarSlet
 3. Åh-så heldige -masse flott :)

  SvarSlet
 4. OMG nogle super fede gaver! Dem ville jeg godt nok også være blevet glad for! Det virker til at i rigtig har hygget og nørdet

  SvarSlet
 5. Simpelthen SÅ flot at I har fået fremskaffet alt det. :-) Jeg har selv prøvet at samle sponsorgaver ind, så jeg ved hvor stort et arbejde det er. :-)

  SvarSlet
 6. Ej hvor er det fine ting I har fået sponsoreret. I to må da have følt Jer som julemandens små alfer:-) Dejligt sådan at sprede glæde.
  Knus fra Kate

  SvarSlet
 7. Fantastisk arbejde i havde lavet med de sponsorgaver! Hvis I holder blogtræf igen vil jeg med ;-)

  SvarSlet
 8. Sikke nogle fine ting!- og sikke meget I fik samlet sammen:-) Jeg forstår ikke helt konceptet? I kendte hinanden lidt i forvejen, aftalte at mødes og søgte sponsorer, der ville give gæsterne gaver? En slags blogtræf kun for inviterede?

  SvarSlet
 9. Hvor har I bare fået samlet mange super lækre ting sammen

  SvarSlet
 10. Hvor har jeres blogtræf været annonceret? Synes ikke jeg har set noget om det?
  Ser ellers super hyggeligt ud.

  SvarSlet
 11. Wow!- sier jeg bare! Lucky them og noen flotte sponsorer dere har!!!

  SvarSlet
 12. Det var bare helt helt fantastiske gaver, vi var også selv meget overvældede over der var så fin interesse omkring vores arrangement.

  Blogtræffet var ikke annonceret nogen steder, Julie og jeg havde bare snakket om det indbyrdes, og havde lyst til at mødes med nogle af de piger man også har kontakt til bag om bloggen, så derfor dette arrangement. Det kan varmt anbefales, det var simpelthen så hyggeligt.

  SvarSlet
 13. Wow wow wow.... Hvor lækre ting :-)

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...