søndag den 4. november 2012

En helt igennem skøn dag.....


( Billederne herover er lånt af Jeanett og Dorte , jeg var alt for overvældet til selv at få taget billeder igår)

En helt igennem skøn dag, er nu ved at være bearbejdet inden i mit hoved. Julie og jeg har i et par måneder planlagt et blogtræf hjemme hos mig, og endelig oprandt dagen. Anne , Betine , Tine , Malene , Jeanett , Tina og Dorte havde fundet den længere vej til Hedensted, og dumpede 'en efter 'en ind ved 11-tiden.

Vi startede med en smoothie, og pigerne faldt hurtig i snak rundt omkring. Nogle kendte også hinanden i forvejen, men nogen havde aldrig mødt hinanden. Julie og jeg har faktisk heller aldrig mødtes, så det var i sig selv ret spændende, at lave et sådan arrangement med en man egentlig kun kender igennem bloggen.

Men vi havde virkelig planlagt dagen i lang tid, havde lagt følere ud om der var interesse for det, og så gik vi ellers igang med at arbejde på en overraskelse til pigerne. Det lykkedes os til fulde, og jeg lover at vise det hele frem.

Det her indlæg handler dog mest om, at vise billeder fra dagen og fortælle hvor glade vi var for den fine opbakning der var omkring vores initiativ. Vi skulle faktisk have været to mere, men sygdom forhindrede desværre i sidste øjeblik. Heldigvis var der stadig en lækker overraskelse til dem, og vi håber at se dem til andre hyggestunder fremover.

Vi takker i dette indlæg også Summerbird for de utroligt lækre flødeboller der blev serveret til eftermiddagskaffen. De var himmelske, og kan varmt anbefales....

Til sidst vil jeg nævne, at denne dag faktisk blev dagen, hvor jeg kastede mig over mit første kreaprojekt i mine voksne år. Anne blev pigen der lærte mig at lave det fineste armbånd.... Jeg er langt fra færdig, men jeg hygger mig faktisk med det, og er så glad for at være igang. Tak søde Anne:-)

At holde sådan et arrangement var også overvældende på en helt anden måde, Julie og jeg fik de smukkeste værtindegaver man kan forestille sig, det var simpelthen så uventet og så fint.... Jeg har idag gået og kigget og studeret og bare glædet mig over det hele..... Se bare her....

Tusind tak piger, for alle de virkelig virkelig fine og smukke ting i havde med til os.


Det her er den overraskelse de alle fik med sig hjem, mere om den de næste par dage......

15 kommentarer:

 1. Avra, det ser i sandhed ud til at have været en henrivende dag! :-)

  SvarSlet
 2. Det var bare sådan en dejlig dag, Louise - og skønt endelig at møde dig og de andre samt at se dit helt vidunderligt smukke hjem...

  Jeg har også gået og fordøjet indtryk hele dagen - og rykket rundt på ting og sager så alt det nye fine kunne komme på plads.

  Endnu engang tusinde tusinde tak for en rigtig dejlig dag!

  Kram fra mig!

  SvarSlet
 3. Åh man bliver helt misundelig på jeres dejlige selskab og jer også:) håber en dag vi mødes, der er så mange jeg gerne vil møde i det "virkelige" liv:)
  Skønne billeder og ikke mindst Wauw nogle gaver.... Elsker også alle og hold op hvor er den bambi skøn! Det må være Betine:)
  Kram herfra

  SvarSlet
 4. Tusind tak for en super skøn dag Louise! Var så ærgerlig over at jeg måtte tage lidt tidligt hjem... Håber vi ses en anden gang, følger i hvert fald med herinde ;0) knus

  SvarSlet
 5. Hvor er du bare "begavet", Louise :)
  Jeg har også leget lidt med tanken om at være værtinde for et blogtræf en dag og her er der da masser af inspiration at hente :)

  SvarSlet
 6. Eeeeej, det har jo bare været en rigtig hyggelig og skøn dag, kan jeg se! Ville sådan ønske, at jeg atter boede i det jyske, for dér ville jeg da bare gerne lige have været iblandt ;-) Og så fint at se alle de spændende ting, I fik :-) Hold da op, der er et par opfindsomme hoveder dér i gruppen!

  Hilsen eksil-jyden, der residerer i Nordsjælland aaaaalt for langt væk fra det mørke hyggelige Jylland,
  Maja

  Conner✩s Nest...♥

  SvarSlet
 7. Hvor ser det bare hyggeligt ud, gid man havde været der. -og sikke lækre sager du fik :)
  Kh Mette

  SvarSlet
 8. Selv tak for en skøn skøn dag! Dejligt, opløftende og inspirerende..;) Og fedt du tog kreaprojektet til dig - glæder mig til at se det færdigt.
  Knus

  SvarSlet
 9. Hvor ser det bare hyggeligt ud, og hvor er der mange lækre gaver i omløb.

  Mona

  SvarSlet
 10. Det lyder da som en helt vidunderlig dag!! Og fantastisk goodiebag i har fået - wow

  SvarSlet
 11. Skønt skønt skønt med skønt på <3

  SvarSlet
 12. Hærlig innlegg, og tror deg, når du sier at dere har hatt en fantastisk dag. Så mye flotte gaver, og så hyggelig å treffe noen av bloggerne live :)

  SvarSlet
 13. Dejlige billeder fra en, som det lyder, dejlig dag - det ser skøøøønt ud altsammen...

  SvarSlet
 14. Det var bare en fantastisk dag, ville ønske den havde fortsat mange mange timer endnu... Det må vi huske næste gang....

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...