fredag den 7. december 2012

Fin juletræsfod....




I næste uge får jeg jo fint besøg, det er Mette Helena og Tia der kommer forbi og laver julereportage. Jeg er ret spændt, ikke fordi jeg er nervøs, men bare spændt!!

Men grundet deres besøg, så skal der også snart juletræ ind, det plejer vi ikke at gøre helt så tidligt, men hvad er en julereportage uden juletræ... Det spiller nok ikke helt.

I sommers fik jeg juletræstæppet i vores lille lokale Rustik Butik i Hedensted, og siden har jeg ledt efter en gammel juletræsfod.

Endelig lykkedes det mig at finde en..... Måske I der følger mig på instagram nåede at se den før den blev grøn, den var nemlig meget mere metalfarvet da jeg hentede den. Det synes jeg ikke helt vildt om, den her grønne farve klær den meget bedre, så derfor fik den en omgang spray....

Nu er jeg spændt på om den er tung nok til at holde et træ, det håber jeg, for den er bare SÅ fin..... I weekenden skal vi ud og finde et træ :-)


Og så er jeg simpelthen lige nødt til at vise det her billede, det er SÅ sjældent det lykkedes mig at fange et godt billede af dem sammen, og Merles smil er måske liiiiidt for stift, men alligevel, så elsker jeg bare billedet og selvfølgelig også pigerne....

Faktisk ser Merle sådan her ud det meste af tiden, den her jul er bare helt helt fantastisk indtil videre, hun er bare SÅ spændt og SÅ optaget af alt hvad der foregår..... Man oplever julen helt forfra, og det er bare helt iorden dejligt :-)

6 kommentarer:

  1. Så godt din fine juletræsfod i går på Instagram, men den er da blevet langt flottere nu i den nye farve.

    Bliver da helt glad af at se på det billede af dine søde børn, de er da ikke til at stå for.

    Mvh Helena
    Ps god weekend.

    SvarSlet
  2. Hvor er den bare sej - er helt vild med farven (:

    - Kit

    SvarSlet
  3. Hvor er den fod fin, ville ønske jeg faldt over sådan en i genbrugsen :) j

    SvarSlet
  4. Hvor er den blevet god! Glæder mig til at se den med juletræ i :D

    God weekend!

    SvarSlet
  5. Årh, hvor er de bare skønne, de to små stjerner - det kan jeg godt forstå du elsker, det billede... Og dem selvfølgelig :)
    Jeg glæder mig til at se billederne af dit smukke smukke julehjem!
    Og rigtig god fornøjelse med Robsten i aften!

    Kram

    SvarSlet
  6. Den fod er altså fin!! Godt scoop

    SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...