onsdag den 17. april 2013

Masser af retro på 1. salen......


Nu har jeg efterhånden skrevet mange gange, at jeg er mættet af retrobølgen, og det er jeg som sådan også, i hvert fald i stueetagen. Der flytter ikke flere retrostoffer ind, og mange af dem er også landet i kælderen efterhånden.... MEN.... De fineste er stadig at finde på 1. salen, vi har stadig en hel del fine tapetvægge oven på, både hos pigerne, i gangen og i soveværelset. Vores sengetøj er dog skiftet ud med et sæt fra Hay til Jesper og et sæt helt hvidt fra bon a'parte til mig.... Det har lysnet utrolig meget op i soveværelset, men væggen, den er her stadig, og den er stadig utrolig smuk.

Så her er lidt glimt fra 1. salen, bare for at vise, at retro altså ikke er helt glemt her i huset, det ses bare ikke så meget på den etage vi befinder os mest:-)9 kommentarer:

 1. smukke billeder louise!!!

  SvarSlet
 2. Så mange dejlige farver! Og fine billeder, som altid!

  SvarSlet
 3. Enig i at der skal være plads til lidt forskelligt : ) Det er blevet rigtig fint med den nye, roligere stil nede i jeres stue-etage, synes jeg, og vildt flot med de mange smukke farver og mønstre på 1. salen!

  Kh Marthe

  SvarSlet
 4. Smukt! Er tosset med de tapeter I har ovenpå! 8-)

  SvarSlet
 5. 1. salen er rigtig fin, her udfoldes farverne stadig i stor stil... Men farver blir jeg nok altid draget imod. Så sent som idag hvor jeg var hos www.thomsons.dk, der drages jeg ned mod børnemøblerne i alle de lækre farver. Jeg elsker det bare....

  Lige nu forsøger jeg dog at holde vores stuen en smule i voksenstil, og ikke som et børneværelse.... Og det er vidst lykkedes ok, i hvert fald i min farvepallet :-)

  SvarSlet
 6. Så smukke billeder som altid:)

  SvarSlet
 7. Fine billeder, Louise :)

  Hvis du skulle blive alt for træt af retroblomsterne er jeg meget interesseret i at købe eller bytte mig til noget sengetøj eller vattæpper. Vi kan evt. bytte for nogle af de puttedukker vi skrev om på et tidspunkt eller andet hjemmesyet :)

  Kh. Mirjam

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...