torsdag den 18. april 2013

Praktikplads til mig.....


Jeg har idag besøgt Tine, som har butikken Thomsons. Meningen med besøget var, at jeg faktisk skal være i praktik hos hende i 4 uger, så det var det vi skulle have på plads.....

Jeg er vild med Tines sted, og har også selv drømmen om, en gang at kunne have sit eget, men mens jeg finder min rette hylde på jobmarkedet, så har jeg nu fået muligheden for at være en måned hos hende, og jeg glæder mig helt vildt..... Både til at hænge ud med Tine, og til at være i hendes fine sted og opleve hendes hverdag helt tæt på.

I vil derfor også opleve, at mine indlæg og instagram billeder kommer til at dreje lidt den vej når vi en gang rammer maj måned.

Et problem med stedet er dog, at det vælter i fine fine sager, bare en lille rundtur på lageret idag, og jeg var dybt forelsket i mange forskellige sager.... Jeg føler mig helt sikker på, at i løbet af min tid der ovre, der vil der flytte nye møbler ind i Hedensted....

Idag var ingen undtagelse, den søde gyngehest kunne jeg  bare ikke stå for, og det lækre vattæppe måtte også med mig hjem..... Bænken jeg har taget billederne på, den stammer faktisk også ovre fra butikken, den har jeg bare haft i et års tid nu. Men vi er stadig meget glade for den.....

Go dag idag, som jeg lige ville dele med Jer :-)13 kommentarer:

 1. Jamen Til lykke søde Louise - det er da fantastisk med en praktikplads! Hvilken uddannelse skal du i praktik i forbindelse med?

  Herlig herligt! jeg vil glæde mig til at blive fristet af billeder der fra :-)

  Kh. Mette

  SvarSlet
 2. Tillykke med praktikpladsen! Sikke nogle fine ting - glæder mig til at se mere, når du starter.

  Kh. Diane

  SvarSlet
 3. Mette:
  Det er desværre ikke en del af en uddannelse, det er blot fordi jeg er ledig, og skal have en eller anden form for aktivering, og her forsøger jeg på bedste vis selv at finde min aktivering frem for de ting som jobcentret har at tilbyde, og også derfor det kun kan være 4 uger, for længere tid kan man ikke være samme sted.... Men det blir hyggeligt så længe det varer :-)oG dejligt fristende med alle de fine sager hun har :-)

  Diane:
  Tak for det, glæder mig også til at være der ovre :-)

  SvarSlet
 4. Så fin butik :-) Må kigge ud forbi en dag du er der :-) Kh Mette

  SvarSlet
 5. Ej, hvor dejligt for dig, Louise - og lidt farligt;) Men skønt at du har muligheden for selv at finde et sted, så er det bare lidt mere motiverende, ikk?!

  SvarSlet
 6. Spændende Louise, det skal da blive godt at komme ud til Tine:-)

  SvarSlet
 7. Åh hvor er det bare spændende søde Louise:)
  Så også det billede fra Instagram og den der bænk.... suk:)
  Kram herfra

  SvarSlet
 8. Tillykke glæder mig til at se flere billeder :) min Slagbænk i køkkenet er også derfra :) fine køb - er helt vild med hesten.

  SvarSlet
 9. Tillykke! Det bliver spændende at følge - tænk at kunne gå rundt mellem skønne lopper og gamle sager hver dag! Fedt Louise!

  SvarSlet
 10. Tillykke med praktikpladsen. Er sikker på det bliver 4 dejlige uger i dejlige omgivelser (uha det ville være "farligt" for mug at være sådan et sted). Lykke til

  SvarSlet
 11. Ja det blir super fint at være hos Tine, og helt sikkert farligt for mit lille budget :-) :-) Jeg glæder mig til at vise frem fra vores dage sammen.

  Tak for alle jeres søde hilsener.

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...