torsdag den 5. september 2013

Pigernes nye tegnestation...


Den anden nye ting vi fik lavet sidste weekend, det var en fin tegnestation til begge piger. Merle fik jo skrivebord på værelset i foråret, og hun har brugt det meget. Men jeg kunne mærke, at jeg ikke var helt klar til, at hun allerede trak så meget oven på. Jeg vil stadig gerne have pigerne og deres liv en masse omkring mig, jeg vil gerne høre deres leg og jeg vil rigtig gerne se hvad der tegnes og kreeres.... Og samtidig kunne vi fornemme, at Neel også meget gerne ville være med.

Så da den dygtige Lisbeth, med bloggen LEIZYB, kreerede den fineste tegnebar til hendes piger, der faldt tiøren også for os. Det var den helt perfekte løsning..... Jeg skulle lige bruge nogle dage til at gennemtænke hvor den kunne sættes op, men jeg synes vi fandt det helt rigtige sted.

Den nye plads bliver brugt hver eneste dag. Jeg har været i tiger og finde tegnebøger og små lineal legeting og lidt andet dims. Naturligvis to identiske af hver, og alt har være en meget stor succes.

Så tak til Lisbeth for den rigtig flotte ide.... Nu glædes vi over igen, at have en masse af pigernes kreationer omkring os.... Det skal nydes så længe det varer.




Den fine uro over pigernes bord er købt hos Barnlil.

10 kommentarer:

  1. Hvor er det en fin tegne-bar (fantastisk ord i øvrigt) - skal lige høre hvor du har taburetterne fra, søger nemlig noget lignende?

    SvarSlet
  2. Det er en god idé. Og det ser så hyggeligt ud:-)
    Kate

    SvarSlet
  3. Superflot! Vi har også et lille kontor i vores stue til drengene - de er bare lige lidt yngre (3,5 og 14 mdr.), så bordet er væsentligt lavere og adgangen til andet end farver er lukket haha :) http://vaskavulla.blogspot.dk/2013/08/det-lille-kontor.html

    SvarSlet
  4. Suk, misunder jer virkeligt den skønne vinterhave - det er PERFEKT med den "tegnestation", så fint!

    SvarSlet
  5. Åh det er jo bare blevet så fantastisk fint! :-)
    God weekend!

    SvarSlet
  6. Anna - det var bare en super god ide, og de bruger utrolig mange timer der ude, jeg glædes over det hver dag.

    Anita - Tegnebar er Lisbeths ord, du har helt ret, det er et super godt ord for det. Taburetterne er fra trævarefabrikkens udsalg :-)

    Kate - Det er simpelthen så hyggeligt, jeg får helt lyst til at sætte mig der ud en gang imellem.

    Thea - Så ved du jo hvor stor en succes det er :-)

    Trine - det er også et af de rum jeg holder aller mest af. Og især nu hvor vi går vores 2. vinter i møde hvor vi helt mærker at rummet nu er opvarmet og beboeligt hele året.

    Frk. Hansen - tusind tak, jeg er også rigtig rigtig glad for det, og resten af familien lige så :-)

    Regnbuebarnet Vigga - Tusind tak, det er også utrolig mange hyggetimer der allerede er brugt der ude, og jeg glæder mig til mange flere.

    SvarSlet
  7. Det ser helt fantastisk ud :-)

    SvarSlet
  8. I love your room! Can you come to Australia and transform my sunroom into a beautiful space like this? I shared your photo on my Facebook page. I have a blog dedicated to kids rooms and spaces www.mylittlelovebird.com x

    SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...