onsdag den 2. oktober 2013

Forkælet hos Kähler...


Jeg er simpelthen så heldig lige for tiden, jeg har nemlig igen været til meget meget fint arrangement. Og faktisk endda i samme hus. Denne gang var det bare Kähler der havde inviteret. Arrangementet blev også holdt hos Kähler Villa Dining. Den smukkeste store hvide villa med ubeskriveligt smukke lokaler.

Jeanette List Amstrup var inviteret til at fortælle, hvilket jeg var rigtig spændt på. Jeanette er designeren bag Kählers meget populære Mano Serie. Det var meget interessant at høre hende fortælle, hvordan bla. en thekande er blevet til efter en ide med en ballon og en blød masse.... Virkelig sjovt at høre.

Bagefter havde vi mulighed for at sludre med de andre søde inviterede bloggere og se nærmere på Kählers flotte nye efterårsproduter.

Til slut fik vi rundvisning i den flotte Restaurant. Kähler har sammen med Malling & Schmidt fundet på et vidunderligt, nyt madkoncept. Villa Dining. Det handler om suveræn nordisk mad og drikke. Helt klart et koncept jeg har arkiveret i mit baghoved, og ønsker at nyde en aften i selskab med mine kære.

Tusind tak til Kähler for et fint og fornemt arrangement.
6 kommentarer:

 1. Heldige dig, gad så godt deltage i sådan et arrangement...

  SvarSlet
 2. sikke heldig du er. ser ud til i havde et hyggeligt arrangement :)

  SvarSlet
 3. Åh hvem der bare var lige så heldig... :)

  SvarSlet
 4. Hvor lyder det spændende at høre om tankerne bag et lækkert design :)

  Kh. Mirjam

  SvarSlet
 5. Jeg var også rigtig rigtig glad og beæret over invitationen :-)

  Og ja, det var nemlig rigtig spændende at høre om tankerne og se billeder fra værksted osv. Mano fik pludselig en hel ny værdi for mig :-)

  SvarSlet
 6. Hvor heldig kan man være.... De har altså også nogle vildt lækre produkter... :0)

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...