fredag den 4. oktober 2013

Smukke efterårsfarver...


Haven har et helt særligt skær lige fortiden. Det handler naturligvis også om den smukke og varme efterårssol vi har. Det er sjældent september og oktober opleves så solrige.... Det er som om der ligger en varm glød over haven, og alle efterårsfarverne fremstår bare ganske særligt.

Det er svært at begrænse sig når kameraet er fremme, og jeg havde også svært ved at vælge mit øverste billede.... Jeg elsker dem alle, jeg elsker den smukke farve....

Idag har jeg glædet mig længe længe til... Idag skal min mand og jeg ind og se "kvinden i buret", lige siden det blev offentliggjort at bogen skulle filmatiseres, der har jeg glædet mig.... Jeg er utrolig spændt på at se hvordan den virker på film, om alle de visuelle billeder jeg har i hovedet, også stemmer overens med instruktørens.... Det gætter jeg på de ikke gør. Men filmen får gode anmeldelser, jeg går ind med åbent sind, og jeg glæder mig helt vildt....

Pigerne bliver hentet af mormor og bedstefar, det glæder de sig altid til.... Og de glæder sig helt særligt til at overlevere sidste weekends fine malerier.

Spændende detaljer skal også laves i huset.... Det blir en rigtig god weekend...


9 kommentarer:

 1. Smukke, smukke billeder af et smukt efterår :0) God fornøjelse med biografturen, jeg håber på vi selv får tid til at tage i bio og se filmen i løbet af weekenden. Jeg har dog ikke læst bogen, det kunne evt. være efterårsunderholdning efterfølgende :)

  SvarSlet
 2. Du har den smukeste have, søde Louise...

  SvarSlet
 3. Efteråret ER altså også bare dejligt og smukt.

  Det lyder skønt med bio-tur. Vi har længe haft gavekort liggende, så vi burde også komme afsted. :)

  SvarSlet
 4. So nice autumnal garden! :) Lovely colors :)
  Happy friday!
  Jolana

  SvarSlet
 5. Meget, meget smukke billeder Louise

  SvarSlet
 6. Skønne skønne fots af en dejlig have... :0) Min mand er ret vild med alle Jussi bøger, så jeg tror også den snart står på biotur...Rigtig go fornøjelse med det.. :0)

  SvarSlet
 7. smukke farver, smukke billeder!! det er så flot om efterår og vejret i år er jo helt fantastisk ;-)
  god arbejdslyst!!

  knus

  SvarSlet
 8. Tusind tak for Jeres søde beskeder, det er nemlig bare nogle helt særlige farver man fanger udenfor lige nu... Og jeg er heldigvis blevet rigtig god til at se dem. Måske der er noget der kommer med alderen, jeg ved det ikke, men jeg nyder virkelig årstiderne.

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...