onsdag den 13. november 2013

En julegren er flyttet ind....


Nu er julen altså sneget en lille bitte smule ind under huden på mig..... Jeg har i flere måneder gået og tænkt på, at jeg gerne ville have en stor gren hen over spisebordet med pynt på..... Jeg tænkte det var en god måde at samle nogle af de fine ophæng på, og også en lidt anderledes måde at pynte på. Men det er selvfølgelig ikke lige noget man bare gør, og jeg havde også både en god og en frustreret fe inde i hovedet der sloges om, hvordan lampe situationen skulle løses. Først havde jeg tænkt, at den måtte vi "lige" afmontere, og integrere en lyskæde istedet, så ville den tænde rundt om grenen istedet for loftslampen. Men den ide købte Jesper dog IKKE, til gengæld måtte der så findes en gren der kunne sno sig rundt om ledningen.

Idag gik jeg så en tur i haven for at lure, om der var en gren jeg kunne bruge, og det var der heldigvis. Jeg synes faktisk den fungerer rigtig godt.... Min søde tålmodige mand satte skruer i loftet, og hjalp med at hænge op, og vupti, en mega gren pynter nu over spisebordet.

Jeg har endnu ikke set på vores julepynt i kælderen overhovedet, kun de fine kähler træer havde sneget sig frem på nuværende tidspunkt. Men idag kom ånden altså over mig, og heldigvis for det, for sikke hyggeligt det er.

Jeg er ret sikker på grenen flytter ned igen efter jul, og når juletræet en gang kommer ind, så har vi også i den grad fået naturen ind i stuen, men jeg er vild med det, og jeg er vild med den stemning det skaber rundt om vores spisebordet, og det wiew det giver igennem vores rum. Kom du bare an skønne JUL...
28 kommentarer:

 1. Hvor ser det bare hyggeligt ud Louise :-)

  Er det juletræerne fra Rema 1000, for så er de også fine foldet ud - mine ligger nemlig stadig pænt i pakken og venter ;-)?

  KH
  Laila

  SvarSlet
  Svar
  1. Laila - Den gren er jeg også helt særligt glad for ... den er så hyggelig over spisebordet. Og ja, træerne er fra rema, de laver simpelthen nogle fine og billige sager til tider :-)

   Slet
 2. Det ser super fint ud med grenen. Her kæmper jeg samme kamp med min mand, sådan en lille spisebords lampe, kan man da sagtens tage ned og op igen efter jul. Men tror også den kamp er tabt;)
  Men flot ser det ud med din gren og lampe:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Anne-Katrine - nu hvor den er kommet op, så generer det mig faktisk slet ikke at lampen er der også, og vi har faktisk lige skiftet spisebordslampe i weekenden, så nu er det lige en tand finere :-)

   Men i de her mørke tider er det også ret svært at undværre lyset til aftensmaden :-)

   Slet
 3. Sådan en vil jeg også gerne have!

  Kh
  Anna

  SvarSlet
  Svar
  1. Anna - din smukke have må da have mange fine muligheder også at klippe ind af..... Ud og find en fin gren til Jeres hus også :-)

   Slet
 4. Svar
  1. Alice - tusind tak, vi er også rigtig glade for det, særligt mig :-)

   Slet
 5. Så fint og hyggeligt, Louise! :-)
  *SMIL* fra Lisbet

  SvarSlet
  Svar
  1. Lisbeth - Det er rigtig hyggeligt, virkelig.... Kan kun anbefale ideen :-)

   Slet
 6. Svar
  1. superprinsessen - Tusind tak, jeg er også helt helt tilfreds.

   Slet
 7. Ih, hvor er den bare fin! Vi har en hængende nærmest magen til, som har hængt over spisebordet i 4 år, her til jul... Hængt op i fiskesnøre, så den svæver i luften sådan helt Harry Potter agtigt...
  Kærlig hilsen Susanne

  SvarSlet
  Svar
  1. Susanne - vi havde også snakket om fiskesnøre, men det havde jeg ikke lige, og jeg gad ikke vente nu hvor vi lige havde det hele klar. Men hvis den skal op igen næste år, så tror jeg faktisk også det bliver på den måde, det er garanteret rigtig flot.

   Slet
 8. Ej hvor er dedt bare fint- SÅ HYGGELIGT! -Her hos os har snakken også været omkring det et par år nu..men har et loft der går højt til kip-lllliiiggggeeee over midten af spisebordet....manden min siger det kommer til at skulle være et helt træ! hvis det skal se ud af bare lidt....hmmmm...måske jeg lige skulle vise ham dine billeder ...lever stadig i håbet...

  SvarSlet
  Svar
  1. Havgus - Oppe hos mine piger går loftet også til kip, der har jeg tænkt mig at vi hænger en gren over spærene, det tror jeg giver en ret smuk effekt, ikke på samme måde som her, men alligevel rigtig flot. Måske det kunne være en mulighed for jer også.

   Slet
 9. Hvor er den fin og hyggelig, elsker når naturen inddrages i indretning (:

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Anne - Jeg er også blevet mere og mere glad for træ og natur, det ses helt sikkert i vores indretning. Og når juletræet kommer ind, så føles det nok næsten som en lille tur i skoven :-)

   Slet
 10. Det er en hyggelig julegren! Det er jo en rigtig god idé at bringe naturen ind i stuen. Det giver lidt ekstra hygge :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Birgitte - Det er simpelthen SÅ hyggeligt, jeg er virkelig glad for det... Men den fylder også meget, jeg er sikker på, når vi kommer til januar, så bliver det også godt at få "luft" i rummmet igen. Men lige nu, der skaber den den helt rigtig julestemning.

   Slet
 11. Ja det er fint og fyldt med stemning allerede:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Byfonna - ja, måske var det lidt tidligt den kom ind, men nu havde jeg bare lige fået Jesper overtalt, og så var det om at gribe chancen :-)

   Slet
 12. Svar
  1. Boselade - Tusind tak, jeg er også helt vildt glad for det :-)

   Slet
 13. Svar
  1. Pustetrolden - Ja ikke, jeg kunne også bare mærke at det SKULLE udføres :-)

   Slet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...