mandag den 18. november 2013

Julefryd og englelyd....


Jeg har været så heldig, at have fået muligheden for at anmelde denne fine julebog. Jeg har aldrig været den helt store fan at buketter og sammenplantninger som kommer fra blomsterbutikkerne, men ordene omkring denne bog, gjorde mig alligevel ret nysgerrig på at se nærmere, og det er jeg rigtig glad for jeg gjorde.

Det er blomsterdekoratør Margit Engen og fotograf Peter Bilde Fog der står bag bogen. Og det er en bog der kan bruges meget mere end i juletiden. Fokus ligger i alt det fine man kan finde i skoven fra det tidlige efterår og helt frem til jul, og alle de fine ting man kan lave med den slags. Jeg er meget inspireret af den, og i år er jeg sikker på vi får lavet vores egen julekrans til døren... det har jeg aldrig turdet kaste mig over før.

Der er en visuel meget meget lækker bog, og jeg holder af den allerede fra side 1. Der er tydelige og beskrivende billeder af alle de forskellige ting man kan finde i skoven, til sådan en som mig, der er det rigtig godt. Jeg ved simpelthen ikke hvad alting hedder, men hvis man forelsker sig i en særlig krans eller en anden kreativ detalje, så er det nemt at finde ud af hvilke grene, blade og bær det er man skal bruge, og hvad de hedder.

Bogen har også startet mit julehumør godt op..... Jeg HAR været i kælderen og åbne julekasserne, jeg har fundet julestjernen frem til vinduet og kirkestagen til køkkenet, æskerne står nu åbne og funklende og kigger på mig og nisserne smiler næsten hver gang jeg går i kælderen.....

Jeg glæder mig til at udforske mere i bogen, og jeg glæder mig virkelig til julen for alvor sætter ind....

Hvis bogen også har vakt din interesse, så kan den erhverves hos klematis, jeg kan kun anbefale den.

4 kommentarer:

 1. Sikke en lækker bog og stemnings fyldte billeder, den ser virkelig god ud.
  VH Louise

  SvarSlet
  Svar
  1. Louise - Det er en rigtig fin bog, der er sådan nogle smukke billeder i, og nogle ideer som jeg synes der er mange der kan være med på...

   Slet
 2. Den ser rigtig hyggelig ud. Og lækkert stemningsbillede du har taget. <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Tine - Tak søde, altid dejligt med ros fra en prof som dig.... det betyder meget.... Knus

   Slet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...