tirsdag den 19. november 2013

Jul i stuevinduet...


I am so sorry, men jeg kan simepelthen ikke lade vær' nu.... Jeg har fundet den smukkeste retro vase i genbrugen, og jeg synes altså der måtte grene og julepynt til med det samme.

Jeg prøver ihærdigt at begrænse mig i år, vil gerne forsøge at skabe stemninger rundt omkring istedet for over det hele.... Når jeg ser billeder fra vores julehjem sidste år, så får jeg en smule klaustrofobi, der var simpelthen for meget. Tapetvæggene var også med til at gøre rummene mindre, og de er her naturligvis ikke mere. Men alligevel, så vil jeg prøve at gøre julepyntningen lidt anderledes i år.

Jeg har selvfølgelig stadig en del ting der bare skal frem. Det er de ting som der er historie bag. Den slags skal der være plads til. Men i og med, at vi havde en meget lang årrække med svensk/fransk jul, og virkelig meget maileg, så har jeg ikke helt så meget tradition for hvordan selve pyntningen skal foregå, hvad der skal være hvor osv.

I år har vores hjem også undergået en ret stor forvandling, så det i sig selv, er også med til at skabe nye rammer omkring juleudsmykningen.

Jeg er åben for nytænkende julepynt, moderne julepynt og traditionsjulepynt... Bare det fungere og er med til at gøre julen hyggelig i vores lille hjem. Nu er den i hvert fald så småt startet her hos os.... Jeg er ikke sidder på vi mangler ret meget når vi rammer 1. søndag i advent.

10 kommentarer:

 1. Mangler alså en " syndes godt om" knap i blogland.. Super hyggeligt Louise

  SvarSlet
  Svar
  1. Mor og co - Ja den kunne man godt bruge, jeg synes ikke den fungerer så godt den i bloglovin, man kan ikke se hvem der liker, så det er sådan lidt øv synes jeg..... Generelt er jeg ikke den store fan af bloglovin, men måske jeg bare ikke kan vænne mig til det :-)

   Men tak, er også rigtig glad for julevinduet

   Slet
 2. Ser rigtig godt ud med pink ornamenter i den gyldne retrovase!
  *SMIL* fra Lisbet

  Til "Mor & co.dk": "LIKE"-knappen eksisterer allerede i blogland/Blogger, man skal blot aktivere den pågældende feature.

  SvarSlet
  Svar
  1. Lisbet - Ja nu er jeg jo ret forfalden til pink og lyserød, det fornægter sig ligesom ikke.... Jeg har haft en fase hvor jeg elskede lyseblå, og det gør jeg stadig, men jeg drages bare altid mest mod det lyserøde :-)

   Den der feature, hvordan fikser jeg den???

   Slet
 3. Hvor ser det bare fint ud! Jeg tyvstartede også lidt i weekenden :-) Det er nu ret hyggeligt...

  Hilsen Nina

  SvarSlet
  Svar
  1. Nina - Det må man også godt nu.... julen kan hurtigt gå, så vi skal nyde den mens den er her....

   Slet
 4. Åh - hvor ser det bare hyggeligt ud! Virkelig fint!
  - Kathrine
  www.kateinfrench.wordpress.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Kathrine - Jeg er også selv rigtig rigtig glad for det. Og er så glad for det er kommet op lidt før jul, så har jeg lidt længere tid at nyde det i :-)

   Slet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...