fredag den 22. november 2013

Fredagsstund.....


Fredag eftermiddag er nok den bedste dag i hele ugen, det ved jeg godt de fleste familier helt sikker synes, så på den måde skilder vi os ikke ud, men der er bare en helt særlig og rolig stemning sådan en fredag....

Jeg elsker når begge pigerne er hentet hjem fra institution, brændeovnen tændes op, masser af levende lys, piger får deres daglige hygge, enten små rugbrødshapser, yoghurt, banan, kiks eller hvad de nu lige har lyst til, og man finder ligesom bare sin helt egen fredagsstemning.....

Vi har fået handlet, og mens aftensmaden så småt startes op, så hygger og leger pigerne mens fredagen langsomt nydes....14 kommentarer:

 1. Herlig;) H u r r a for fredag:) kos dere;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Malla - Ja fredag er herlig..... flere af dem tak :-)

   Slet
 2. Svar
  1. Lisbet - Ja det er bare så hyggeligt med fredage.....

   Slet
 3. Dejlig fredagsstemninger ja :-) Som altid dejlige billeder Louise.

  God weekend til dig,
  KH Maria.

  SvarSlet
  Svar
  1. Maria - Tak for de søde ord om mine billeder, de varmer :-) Og fredag vil vi gerne have flere af.... :-)

   Slet
 4. Dejlige billeder - man kan nærmest mærke den gode stemning :) vi elsker også fredag herhjemme. Rigtig god weekend

  SvarSlet
  Svar
  1. Kristina - Der er en hel særlig stemning på fredage.... Allerede fredag morgen jubler tøserne, de glæder sig, jeg er ikke helt sikker på de ved til hvad, men de mærker nok bare at mor og far er begejstrede, og det smitter :-)

   Slet
 5. Your home reminds me so much of my beautiful sisters in Denmark...thank you for sharing and making me smile x

  SvarSlet
  Svar
  1. Nora - I also belive that I have a very scandinavian way of living :-) I am happy to make you smile, that makes my heart smile to :-)

   Slet
 6. Du har fuldstændig ret, fredag er ultimativt og absolut ugens aller aller bedste dag... :0) Jeg nyder altså bare billederne af dit dejlige hjem... Jeg har hentet rigtig megen inspiration hos dig og andre der blogger om bolig, det er simpelthen så givende...Go weekend herfra.. :0)

  SvarSlet
  Svar
  1. Heidi - Det glæder mig at du også kan bruge inspiration her fra.... Ofte er man ikke selv så god til at se hvilke ideer man egentlig bidrager med, jeg synes jo også jeg selv henter mange ideer fra andre.... Men så er det kunsten at få det til at blive sit eget. Det føler jeg alligevel også jeg kan :-)

   Slet
 7. Dejlige stemningsbilleder. Fredag er nemlig en skøn dag. Foran en venter 2 fridage... skøøønt :)
  Håber i har haft en skøn weekend :)
  Kh. Susan

  SvarSlet
  Svar
  1. Susan - Og ja, så blev det pludselig mandag istedet for fredag og 2 fridag..... Men nu er der kun 4 dage til fredag igen :-) Tak for de søde ord om mine billeder :-) Ha en skøn uge.

   Slet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...