torsdag den 28. november 2013

En lille hyggelig familie....


I disse dage er jeg igang med at forberede fine kalendergaver til pigerne..... Det er lidt af en opgave sådan at finde på 48 små pakker.... De skal  helst være ens, og alligevel matche til både en på 3 og en på 5.... Om søndagen har vi valgt, at pakkerne gerne må være lidt "større", og en af søndagene, der vil familien egern fra sylvanian være at finde i pakkerne.

Pigerne har i forvejen et lille hus her fra, men da Merle blev 5 år fik Neel også en lille ting, her i blandt var et lille Sylvanian køkken og et lille køleskab med alverdens små bitte madprodukter. Og begge har været en stor succes.

På ønskesedlen til jul står også allerede flere ting, Merle ønsker sig faktisk næsten al legetøj hun får øje på, og Neel snakker bare om at hun "ønsker sig noget juletræ"..... Dog er jeg sikker på, at hun efter juleaften er helt med på, at der findes både gaver, julemand og juletræ, og at det er 3 forskellige ting :-) :-) Men hvor jeg dog elsker den barnlige og glædelige opfattelse af julen.... Må den vare ved mange år fremover.

Om et par dage vil jeg vise Jer endnu en af de skønne ideer som pigerne får i adventsgave.... Jeg elsker selv at finde ideer både i blogland og på instagram, og jeg håber også i andre kan finde ideer hos mig.





6 kommentarer:

  1. Jeg elsker også det barnlige sind; min datter sagde hun ønskede sig bare en I-pad i julegave...og en natkjole:-) Hmmm:-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Mig og Maya - hmmmm ja det var da alligevel os et beskedent ønske, i hvert fald det sidste :-) :-) Men du har ret,.... de er så søde.... Men også en anelse grådige, sådan kan jeg i hvert fald godt opleve Merle en gang imellem..

      Slet
  2. MUITO CUTE,EU ADORAR.BEIJO.VALÉRIA.

    SvarSlet
  3. Dejlige gaver du finder på.... Min søn der nu snart fylder 16, ønskede sig til jul da han var 4 år, en rokketand og en kanonkugle.... ;-) herlige unger.... :0)

    SvarSlet
    Svar
    1. Heidi - Uha...16.... jeg tør slet ikke tænke på den tid, det kan jeg overhovedet ikke forestille mig.... Jeg elsker der hvor vi er lige nu.... det er stadig så barnligt og naivt og fuldstændig i trygge rammer..... GId man kunne standse tiden... bare en gang imellem :-)

      Slet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...