mandag den 31. marts 2014

Nyt LOOK..... Endelig....


Endelig er der sket noget virkelig fedt på bloggen..... Jeg har længe haft stor trang til forandring, og til at bloggen skulle have et look der stemmer lidt mere overens med mig, vores hjem, med det jeg blogger om idag og som hang bedre sammen med min instagram profil.

I weekenden har dygtige @anholm_ aka Anne Sofie arbejdet på bloggens udseende. Og jeg er virkelig virkelig godt tilfreds. Hende Anne Sofie har ramt helt plet med de tanker jeg har haft omkring bloggen, og hun har formået at lave den helt rigtige sammenhæng, og stadig bevare et look der matcher til mig.

Over den sidste tid har jeg fået en fin gul tråd igennem indretningen. Fordøren er blevet gul, en kommode i vinterhaven er blevet gul, og i sidste uge "gravede" vi reolen i spisestuen frem igen, og også den er blevet gul.

Det har givet en helt fantastisk stemning at få den reol frem og fået den malet. Den har aldrig helt fungeret for mig, og jeg har ikke kunnet forklare hvorfor. Men det her, det føles rigtigt, og har skabt en fed sammenhæng rum efter rum.

Men ikke så meget mere tekst idag, nu er jeg bare super spændt på at høre Jeres mening om bloggens nye look. :-)


19 kommentarer:

 1. Louise det er SÅ gennemført og SÅ meget dig! Jeg elsker bloggens nye look og er faktisk misundelig på din sidebar, jeg savner lidt min på bloggen og jeg syntes det er FEDT at man kan se din... min er savnet:)
  Jeg elsker jo dit hjem og kan også se du har ændet boligstil og den er så fed også.
  Kram fra trofaste Vicki:)

  Forresten så sidder jeg pt og kigger fra en stor skærm og din menu er i midten, det gjorde min også i starten. (Altså de er under hianden og ikke spredt som en linje, hvis det giver mening)
  Men super fed nyt look!!!

  SvarSlet
 2. Vicki - Tusind tak for de søde ord, både om bloggen og hjemmet :-) Jeg havde faktisk mange tanker om den sidebar, og ville egentlig gerne have haft den væk, men som du siger, så er der bare så mange ting man stadig bruger i den, og nu er den så blevet mere opdateret, og passer rigtig godt ind i det nye "univers" jeg er virkelig virkelig også godt tilfreds.

  Det med menuen, det forstår jeg ikke helt, jeg kan ikke se noget der står forkert via min pc.... må lige få anne sofie til at se fra hendes :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kan jeg godt forstå - det havde jeg også og har det stadig... jeg savner den stadig og måske den kommer tilbage en dag:)
   Det ser bare så godt ud det nye look:)

   Det med menuen havde "vi" også problemer med - det var Anne som hjælp mig og jeg måtte tage billeder undervejs inden det gik væk.
   Det ser ihvertfal pisse godt ud Lousie!

   Slet
 3. Ser bare PISSE godt ud Louise !!!

  SvarSlet
 4. Den er blevet helt vildt fin, Louise! Lidt ligesom jeg drømmer om, at min også skal i retning af. Fint!
  Kh. Louise

  SvarSlet
 5. Jeg synes at dit nye blogdesign ser stjerne godt ud, og så er jeg vild med den gule farve! :-D
  Mange hilsner,
  Mette

  SvarSlet
 6. Det ser bare rigtig rigtig lækkert ud!!! både bloggen og den gule tråd ;-)

  SvarSlet
 7. Den er blevet så fin meget mere din stil - og hvor jeg bare elsker din "gule" tråd :)

  SvarSlet
 8. Det ser bare så fint ud og stilrent.

  SvarSlet
 9. Hvor er det blevet lækkert, lige dig :)

  SvarSlet
 10. Det ser rigtig flot ud dit nye design! Hvor bred er din blog? Jeg kan ikke bruge den store størrelse billeder på min blog pga. min bredde på bloggen..

  SvarSlet
 11. ser godt ud - der har dog sneget sig en lille fejl ind, der mangler nemlig et v i sidebarmenuen i den der hedder 'hygge i ha(v)en' :)

  SvarSlet
 12. Hvor HULEN får I tiden fra!? Jeg synes knap vi når at få gjort rent;-) Ville ønske, at vi var lige så aktive med indretningen som jer. Det ser bare SÅ godt ud! (Og elsker den gule farve!)

  Kh
  Anna

  SvarSlet
 13. Er supper godt. Der er helt sikkert en bedre sammenhæng mellem din blog og instagram-profil.

  Louise Siri

  SvarSlet
 14. Det er blevet super fint herinde! Meget, meget pænt!

  SvarSlet
 15. Det er blevet så flot og lige dig Louise!! B-)

  SvarSlet
 16. Hvor er hun dygtig- det kunne da godt være, jeg skulle sende hende en mail:-) TRÆNGER sådan til en forandring ovre hos mig:-) Knus Heidi

  SvarSlet
 17. Tusind tak for Jeres søde og fine kommentarer til bloggens nye look, det er altid ret spændende sådan at søsætte et helt nyt udseende, og jeg var meget spændt på modtagelsen.

  Er så glad for i kan se det samme som mig, at det hele passer rigtig godt sammen nu, profilen, instagram, bloggen og vores hjem. Præcis det ønske jeg havde.

  Igen, tusind tusind tak :-)

  SvarSlet
 18. Det er blevet virkelig flot! Den 'røde' tråd skinner tydeligt igennem :)

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...