mandag den 24. marts 2014

Opdatering på pigernes værelse...


Idag er Merles første dag i brobygning. Hun var ikke til at skyde igennem da hun stod op imorges, hold nu op hvor har hun glædet sig..... Og hvor er jeg bare edder spændt på at hente hende, og høre om hendes nye spændende sted....

Og nu vi lige pludselig har "næsten" skolebarn og kun et børnehavebarn, så gik det op for mig, at vi faktisk er  ret meget på vej væk fra småbørnsperioden, og at der derfor måtte lidt forandring til på værelset.

Pigerne dele som bekendt værelse, og det fungerer heldigvis stadigvæk ret godt, de har hver deres ende, og naturligvis også hvert sit legetøj, men de er gode til at dele værelset og til at dele deres sager. Jeg så det derfor også som helt naturligt, at det nye skrivebord skulle være "fælles".

Det er samme løsning som vi har i vinterhaven, men bordpladen på værelset er meget længere, og der er derfor bedre plads til bøger, og til at sidde med hver sit.

Sidste weekend blev bordpladen sat op, og i ugens løb har jeg fået dimset færdigt. Neel har også fået samme tapet som Merle, det gav en bedre sammenhæng i værelset.

Nu mangler jeg bare at male trappen, det kommer i påsken.9 kommentarer:

 1. Det tapet er simpelthen så smukt! Synes det er fint at Neel har fået samme tapet – det giver netop bedre sammenhæng. Det må være skønt for pigerne med så stort et deleværelse. :)

  SvarSlet
 2. Tine - jeg er helt enig, den tapet er virkelig virkelig fin..... Og også kun hos pigerne jeg stadig kan rumme tapet :-) Jeg havde brug for at skabe lidt sammenhæng der oppe, og der var lige præcis nok til begge sider i en rulle, så Jesper var sød at fikse det :-) Nu hvor de ikke har hvert sit, så er det rigtig dejligt med al den plads, og den store hems ikke at forglemme, der hvor jeg bare kyler alt det op der roder. Plus rutsjebane og tavle osv osv..... ha ha....

  SvarSlet
 3. Det må virkelig også være skønt med hemsen. Det mangler vi lidt – et sted at kaste alt rod hen. ;) Lige nu er vores ekstra værelse lidt et roderum til det bliver sorteret. Det er ligesom blevet nedprioteret ret kraftigt. Men det skal der heldigvis laves om på inden længe... ;)

  SvarSlet
 4. Fint fint værelse pigerne har! Er vild med tapetet - virkelig smukt! Og spændende med Merles store dag!

  SvarSlet
 5. Ihh hvor bliver de store de små tøser:) Så et gammelt blad forleden i min oprydning og fandt over din artikel med lille baby Neel.... Hold da op hvor har man fulgt hianden i lang tid:)
  God første skoledag til måde Merle og dig, det må også være noget at en dag for moren:)
  Kram

  SvarSlet
 6. I har det skønneste hjem!

  Kh
  Anna (hvis datter starter i næste uge:-))

  SvarSlet
 7. Så hyggelig det kommer til å bli når de skal tegne, skrive og regne på dette nye skrivebord :)

  SvarSlet
 8. Skønt og farverigt værelse - det ser rigtig godt ud!
  /tina

  SvarSlet
 9. This deserves another one. Less thunderbolt ross involvement if any, maybe a fight scene that takes place in multiple locations as hulk can jump hundreds rolex replica of miles with each jump. The last scene of the Hulk movie clearly showed banner controlling his hulk outs, that should be a main point, maybe replica chanel a smart hulk? Give him a villan like the absorbing man or the wrecking crew. The Leader would have to do something big in order for the hulk to get involved. HE joins the Avengers to help against the 5 rings. In the process the Leader, unknown to anyone, takes over Hulk's mind and makes him do his bidding. They defeat the 5 rings but, then must bring down the Hulk who is on an incredible rampage of destruction via The Leader's mind control rolex replica. The movie ends with the climatic battle between the Avengers and Hulk where Banner reveals that he was not in control of Hulk and felt like someone was in his head.

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...