søndag den 10. juli 2011

VANDHUNDE !!!

Total dejlig sommerdag idag, ej hvor man bare nyder det når solen sådan varmer hele dagen. Man drages bare udenfor konstant.

Min mand var ude for at finde lidt vandslange sjov til Merle, og det var simpelthen en succes. Denne skønne stund måtte foreviges, for GUD hvor hun grinede mit "store" barn. Der er bare et eller andet med børn og vand, de kan få timer til at gå, hvis bare de har vand i nærheden. Det er en af de der skønne umiddelbare ting der er ved børn, de er ligeglade med vejret, hvordan de ser ud, om de er våde og om tingene er nye eller gamle. De 'er ligesom bare. Det ku vi voksne godt lære lidt af en gang imellem :-)





3 kommentarer:

  1. Hvor ser det ud til, at hun nyder det. Ja, der er noget med børn og så vand. Hvis jeg vil have lidt fred of ro, skal jeg også bare sætte en balje vand ud på terassen til Vilma. Så kan hun lege der ved sin sandkasse i laaang tid uden at komme rendende hele tiden :o) Skønt!

    SvarSlet
  2. Skønne skønne billeder, det ser vildt festlig ud, ligner hun ikke dig helt vild.

    SvarSlet
  3. Ja det var en skøn stund, ikke noget bedre en ægte stort grin fra ens børn :-)

    Jo hun er næsten en tro kopi af mig som barn, så folk som har kendt mig som lille siger det er minimee :-) :-) Lidt sjovt som man lige regenerere sig selv.

    SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...