mandag den 8. april 2013

Hjemmet mandag morgen.....Billederne er taget denne mandag morgen, en lille reportage fra stueetagen, jeg ved i har set det mange gange før, og Jer som følger mig på insta, I har også set billeder fra disse rum mange gange, jeg har dog besluttet at drosle lidt ned for min aktivitet på instagram, jeg synes det stjæler indlæg fra min blog, og det har jeg ikke lyst til skal ske. Bloggen er jeg stadig utrolig glad for, men jeg har ofte ikke så meget at byde på, fordi tingene ofte allerede er vist på instagram, og det vil jeg gerne væk fra. 

I sidste uge lagde jeg også et billede på insta hvor jeg nævnte, at jeg har lyst til at forandre væggen i stuen, og i løbet af meget kort tid, så havde jeg utrolig mange meninger til væggen, og jeg slettede derfor tråden igen. Jeg kunne ikke rumme alle de meninger folk havde, og jeg kom i tvivl om hvor jeg gerne ville hen af.... Men jeg ER virkelig træt af væggen i stuen, misforstå mig ret, den er super flot, men den begrænser også meget, og det er jeg måske temlig mættet af..... Jeg har også nævnt mange gange, at jeg er træt af alt for meget retro i vores hjem, og jeg synes væggen fastholder mig i det, og det gider jeg ikke rigtig mere.

Så derfor en fin lille reportage her fra, for i løbet af ikke så længe, så tror jeg der sker lidt forandringer i stuen.... 

Jeg er stadig utrolig glad for tapeten i vores spisestue, gang og soveværelse, men på pigernes værelse irriterer det mig også lidt, så når en gang de forandres, så forsvinder de helt sikkert også der. Men resten, de for lov at bestå.... I hvert fald for nu....

23 kommentarer:

 1. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 2. Som altid, rigtig flotte billeder! Jeg synes dog væggen i stuen er hammer smuk, men uanset hvad du gør, plejer det at være flot! Jeg glemte selvfølgelig min mobil, da jeg var i stof2000 i lørdags, så fik ikke taget billeder af de grønne farver. Der var dog ingen rigtig gul - kun den karry gule jeg allerede har. Men måske du kunne kigge på farverne på de grønne på deres hjemmeside? http://stof2000.dk/shop/boligstof/lagenlaerred

  SvarSlet
 3. Som altid, rigtig flotte billeder! Jeg synes dog væggen i stuen er hammer smuk, men uanset hvad du gør, plejer det at være flot! Jeg glemte selvfølgelig min mobil, da jeg var i stof2000 i lørdags, så fik ikke taget billeder af de grønne farver. Der var dog ingen rigtig gul - kun den karry gule jeg allerede har. Men måske du kunne kigge på farverne på de grønne på deres hjemmeside? http://stof2000.dk/shop/boligstof/lagenlaerred

  SvarSlet
 4. Fantastiske farver..
  Er lidt nysgerrig mht hvor du har købt din lampe?

  SvarSlet
 5. Fantastiske farver..
  Er lidt nysgerrig mht hvor du har købt din lampe?

  SvarSlet
 6. Ja jeg synes jo også at du bor dejligt Louise, men tænker bliver du aldrig træt af konstant at lave om? Tænker også på hvad du må bruge af penge på det? Ved godt at det så er din hobby, men puha jeg vil gerne "bare" have blomstertapet på 1 væg i soveværelset og var nær faldet i svime over priserne!!!!
  IG tager også meget af min tid, men jeg bruger tit billederne på min blog. Så er det nemt lige at lave et indlæg på bloggen og jeg har stadig læsere som ikke er på IG :)
  Glæder mig til at se hvad du finder på.
  kh Libbie

  SvarSlet
 7. Hærlige bilder, med fantastiske farger!! Blir inspirert :)

  SvarSlet
 8. Jeg elsker som dig også det retro, men er bare så mæt så mæt. Der har også været en lang periode, hvor alt bare skulle være blomstret og pastellet osv. Men hvordan man får det stringente og det lyse og lette hyggelige til at mødes er lidt af en udfordring. Jeg har nøjagtig de samme tanker, men jeg har nu ikke nået at få tapet på nogen vægge, kun på møbler ;-).
  Men glæder mig så meget til at se din nye stue herinde. Du er god til at gøre fint og rart, så mon ikke du også får det til at ske uden tapetvæggen.
  Forresten - billedet ved siden af dit køleskab, hvor er det fra? Synes ikke at jeg har set det før.
  Lige til sidst - tusind tak for de fine sager fra By&My. Jeg har netop været på genbrug for at finde en ramme til Børsting billedet og har været på jagt efter det perfekte sted til det her hjemme. Elsker det!
  God mandag!

  SvarSlet
 9. Jeg synes I bor rigtig hyggeligt og meget farverigt. Jeg hader personligt at tapetsere, så alle de forandringer ville ikke ske hjemme hos mig, men jeg er virkelig imponeret over jeres. Et andet spørgsmål: hvordan er jeres gulve at holde? Jeg tænker på om de malede gulve nemt bliver skrammede eller om det fungerer fint - jeg synes nemlig det ser så flot ud med et malet trægulv, mend et er ikke noget for mig, hvis det skal males hver andet år eller noget i den stil.
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
 10. Jeg tror at jeres hjem aldrig aldrig bliver kedeligt... Der sker noget uafbrudt og alt er smukt, så på med de hvide vægge... Kan forstå det med tapetet, jeg elsker at se det hos jer andre men ville nok få fnidder af for meget, derfor har vi også kun tapet på en væg i soveværelset og den lyseblå væg skal også være hvid, men det var næsten klart fra starten af at den ikke fungerer. Vi gider bare ikke gå i gang... Måske du giver mig et skub...

  SvarSlet
 11. Skønt hjem med fiiiine farver!

  SvarSlet
 12. Kære Louise.
  Gode refleksioner, du har gjort dig og det med de mange holdninger er nok lidt den last og samtidig gave, som vi bloggere har.

  Nu sætter jeg en anden holdning på dagsordenen, da jeg synes din tapetvæg er SÅ smuk. Forstår godt det du siger med retroen, som du vil lidt væk fra, men personligt, så synes jeg ikke tapetet i sig selv skriger af retro. Det er smukt, stringent i mønsteret og lyst. Hvis du forestiller dig væggen med tapet, men med et mere stringent møbel frem for kommoden, så får tapetet også et helt andet udtryk. Det kan være stringhylder (eller dem, som ligner fra Ikea)og en hvid minimalistisk bænk under med sorte eller mørkegrå sidehynder... barae for lige at slynge noget ud.

  Beklager, hvis jeg nu er anledning til mere frustration, men jeg mener det godt :-)

  Kærligst fra Dorte

  SvarSlet
 13. I so love your home. Soooo beautiful and happy! :)

  SvarSlet
 14. Synes simpelthen der er så skønt hos jer, og dejlige farver! :-)))

  SvarSlet
 15. Elsker bare dine billeder fra jeres hjem, der er altid noget nyt og spændende at kigge på.

  SvarSlet
 16. Super lovely photos! :) xo

  SvarSlet
 17. I really love the brigthness at your home!

  SvarSlet
 18. SUPER lækre billeder og helt vildt fin blog :-) Her vil jeg helt sikkert kigge ind igen, selvom mine store tvillinger er flyttet hjemmefra. Her ser rigtig hyggeligt ud og håber du har lyst til at kigge over til mig en tur :-)

  Ha´ en fin aften - kram her fra OddStyle

  SvarSlet
 19. Kære Louise

  Forstår til fulde din frustration omkring holdninger fra nær og fjern om dig og dit hjem. Men det er jo som Dorte skriver - både en last - men ikke mindst en gave også :-) Bare husk at filtrere og tag det du kan bruge - og smid resten væk :-) Jeg er faktisk også meget enig med Dorte i, at tapetet sagtens kan løftes ud af retrolooket med mere lette og stringente møbler - men igen - det er jo dit hjem og dig, der skal kunne lide at være der :-)

  Knus Mette

  SvarSlet
 20. Tusind tak for Jeres søde kommentarer, også til at her faktisk er ret fint som her er.... Og det er her også.... Lige pt er vi også sat skak match, for Jesper har fået pokkers ondt i ryggen, og jeg er nødt til at bruge hans hjælp til at omrokere, spartle og Male, så projektet blive nok længere end først antaget....

  Jeg er og har også været utrolig glad for den blå tapet væg, men jeg har brug for lidt nyt, nok også fordi jeg pt stadig er her i stuen rigtig meget hver dag.... Og så har jeg lyst til at flytte billedvæggen over på den væg hvor tapeten er, og det kræver at den kommer væk.... For ellers blir det virkelig en væg man får i hovedet.

  Over sofaen vil jeg så gerne skabe ldit luft igen, evt med hay sættekassen og et eller andet ved ved siden af.... Og skabet over radiatoren kommer ned og noget lettere skal op.... Jeg tror det blir godt....

  Jeg ønsker også nogle lidt mere liberty basserede puder, men da jeg ikke selv kan sy, så må jeg ud og lede i blogland efter en sød dame der kan hjælpe....

  Men tak for jeres søde og opbakkende kommentarer, de varmer hver og en. Jeg er ikke altid sååå go til at sortere det dårlige fra, men jeg blir bedre. Ellers kan man ikke rigtig holde til at være med her i blogland!!!

  Ang. gulvet, så har det indtil nu holdt i næsten 9 år, og jeg vil sige det trænger nu.... Men det er så besværlig en omgang, så det sker nok ikke foreløbig alligevel.

  KH

  SvarSlet
 21. Hej Louise. Jeg kan godt li ideen om at reducere tapet med blomster retro lidt. Jeg er selv blevet rigtig glad for at bruge hvid som rammer for min indretning - på den måde fremstår ting og sager meget bedre, synes jeg. Måske gå efter at gøre less til more :)

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...